Μενού

Μετρητής επισκέψεων

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter

Επένδυση Ψυκτών

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

Πρωτοποριακή & μόνιμη διαφήμιση των προϊόντων σας, με δυνατότητα ΑΛΛΑΓΗΣ, φωτογραφιών & λογοτύπων.

ΣΚΟΠΟΣ
Στα σημεία πώλησης των προϊόντων σας, π.χ. ( κλινικές, φαρμακεία, εργαστήρια, ιατρεία, κ.λ.π. ), ενεργοποιήστε μία νέα δυναμική προώθησης, πρωτοποριακή για την αγορά, ντύνοντας ψύκτες εμφιαλωμένου νερού, με την εικόνα του προϊόντος σας, η οποία θα αλλάζει όποτε εσείς επιθυμείτε.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ
1)
Επιλέγετε τα σημεία, στα οποία θέλετε να γίνει η προώθηση, των προϊόντων σας.
2)
Έρχεστε σε συνεννόηση με τους συνεργάτες (πελάτες) σας και τους προτείνετε, την ΔΩΡΕΑΝ τοποθέτηση ψυκτών στον χώρο τους, και σε σημείο, προσβάσιμο και ορατό, από τους πελάτες τους.
3)
Έρχεστε σε συνεννόηση με την εταιρεία μας, 'GREEK WATERS', και μας δίνετε σε ψηφιακή μορφή, την φωτογραφία του προϊόντος, που θα επικολληθεί επάνω στους ψύκτες. Η φωτογραφία αυτή θα επεξεργαστεί, από τη δική μας καλλιτεχνική ομάδα, και θα δημιουργηθεί, ένα δείγμα, το οποίο θα σας παρουσιάσουμε, για την τελική σας έγκριση.
4)
Μετά την τελική σας έγκριση, η GREEK WATERS, αναλαμβάνει την τοποθέτηση των ψυκτών, στους χώρους των συνεργατών σας, και την τροφοδοσία αυτών, με εμφιαλωμένο νερό Λουτρακίου, ή την τοποθέτηση μίας φιάλης φίλτρου, η οποία γεμίζει με νερό βρύσης.

ΚΟΣΤΟΣ
Το κόστος του ψύκτη είναι: 180,00€
Το κόστος της διαφάνειας:
170,00€
*Ολικό: 350,00€

*Στην τελική τιμή συμπεριλαμβάνεται, η μεταφορά, και η τοποθέτηση του ψύκτη, συν μια έξτρα προσφορά, 10 φιάλες νερό Λουτρακίου, των 10 λίτρων έκαστη.