Μενού

Μετρητής επισκέψεων

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter

Η αξία του εμφιαλωμένου νερού στη ζωή μας

Συμμετέχει σε διάφορα ενζυμικά συστήματα. Καθαρίζει τον οργανισμό απο βλαβερά παράγωγα του μεταβολισμού, μέσω των νεφρών. Διατηρεί την πίεση του αίματος. Διατηρεί την ελαστικότητα του δέρματος και των άλλων ιστών του σώματος. Γενικότερα προάγει την υγεία και διατηρεί την ομορφιά. Χρειαζόμαστε συνεχώς νερό, διότι αποβάλλουμε συνεχώς. Μέσω του ουροποιητικού,μέσω του πεπτικού συστήματος, με τον ιδρώτα, με την αναπνοή, με τα δάκρυα. Λίτρα νερό αποβάλλονται καθημερινά μέσω όλων αυτών των οδών.

Λέγεται πως ικανοποιητική κατανάλωση νερού είναι τα 6 ποτήρια ημερησίως (8 το καλοκαίρι), αλλά στην ουσία είναι περισσότερα για να έχουμε την βέλτιστη λειτουργία του οργανισμόυ μας. Το νερό για να επιτελεί όλες αυτές τις ζωτικές λειτουργίες, πρέπει να έχει κάποια χαρακτηριστικά, που να το καθιστούν ωφέλιμο για τον οργανισμό. Υπάρχουν νερά βλαβερά, μη πόσιμα, χωρίς την κατάλληλη επεξεργασία. Η επεξεργασία αυτή, πολλές φορές μπορεί να τα καθιστά πόσιμα, αλλά και <<αθόρυβα>> βλαβερά π.χ το υπερχλωριωμένο νερό βρύσης. Υπάρχουν και φυσικά νερά πηγής που εχουν τις ιδανικές αναλογίες συστατικών, χωρίς βλαβερές προσμίξεις και με τα ιδανικά βιοχημικά χαρακτηριστικά. Αυτά τα νερά, ελέγχονται απο αρμόδιους φορείς και εμφιαλώνονται.

Το φυσικό μεταλλικό νερό Λουτρακίου που προμηθεύει η εταιρεία μας διαθέτει όλα τα απαραίτητα μεταλλικά άλατα και στοιχεία καθώς επίσης και το πολύτιμο μέταλλο "Μαγνήσιο" και μάλιστα σε μεγαλύτερη ποσότητα απο οποιοδήποτε άλλο εμφιαλωμένο νερό που κυκλοφορεί σήμερα στην αγορά ,ενώ όλα τα βαρέα μέταλλα (Al, Hg, Pb, Cu, Cd, As, Cr) απουσιάζουν. Περιέχει 91.5 mg Μαγνησίου ανά λίτρο. Η συνιστώμενη όμως ημερήσια πρόσληψη Μαγνησίου που χρειαζεται ο οργανισμός μας είναι περίπου 400mg Μαγνησίου ανά ημέρα για τους ενήλικες και αυτό διότι το μαγνήσιο υπησέρχεται σε περισσότερες από 300 λειτουργίες στον ανθρώπινο οργανισμό. Άρα καταλαβαίνουμε πλέον τις ανάγκες του οργανισμού μας σε Μαγνήσιο και τον τρόπο με τον οποίο μας ωφελεί το φυσικό μεταλλικό νερό Λουτρακίου, αφενός με την μεγάλη περιεκτικότητα του σε Μαγνήσιο και αφ' ετέρου με τον υψηλό δείκτη PH = 8.1 μέσω του οποίου επιτυγχάνεται η απαραίτητη σε όλους ομοιόσταση.